LISETTE KEPPEL - WADI-Bestuur Landelijk huisarts VERENiging

Met ons bestuur hebben wij een training lean gevolgd, waarin wij op zeer deskundige wijze door Niels zijn meegenomen in de wondere wereld van deze managementfilosofie.

De sfeer was direct goed en vertrouwd en de training op maat, met nihil “verspilling” in het leerrendement als gevolg. Niels zet zijn enthousiasme en sociale vaardigheden in om bij ons met heldere concrete voorbeelden, veel interactie en ruimte voor humor snel bewustwording te creëren. Zo zijn we samen op zoek gegaan naar een efficientere manier van werken binnen ons bestuur. De verhelderende tekeningen die het verhaal extra kracht bijzetten, mogen we hierbij zeker niet vergeten.

In de training zijn we praktisch aan de slag gegaan met enkele van onze eigen processen. Met nu al resultaat! We voerden met ondersteuning van Niels direct wijzigingen door in ons gezamenlijke projectsysteem, o.a. door een project backlog aan te maken, hakten knopen door hoe we het systeem exact (én dus op dezelfde manier) gebruiken, waardoor we op één lijn zitten en het overzicht nu makkelijk kunnen bewaren. We hebben nagedacht over de meest efficiënte en effectieve manier van omgaan met binnenkomende ad-hoc vragen, wat direct bergen van tijd en energie scheelt die we met veel plezier kunnen inzetten voor datgene waar we ons écht mee bezig willen houden. Kortom, een absolute aanrader voor elk team dat slimmer en met meer plezier het onderste uit de kan wil halen!

Adelinde Bennaars - Marketing manager bij ArtSen zonder grenzen

Helt heeft mij geholpen ons huidige campagne proces + issues helder en visueel te krijgen. Taken en verantwoordelijkheden binnen ons team werden hierdoor duidelijker, zodat we fijner en efficiënter samenwerken. Via zijn methode wordt dit veel sneller duidelijk , dan zelf (of met een paar collega’s) alles op een rijtje te zetten. Iemand die onpartijdig en ver van de situatie af kan staan is daarin heel fijn!